Karrykål 03
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : tonny autzen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit kålen i tynde skiver.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Gør det samme med kartoflerne.
Smelt margarinen i en gryde. Tilsæt karry, lad det bruse op og brun farsen/kødet deri. Put den fintsnittede kål der i lidt af gangen derefter tilsættes gulerødder og kartofler, og evt. en lille sjat vand for at få det hele i gang. Lad det stå og småsimre i en lille times tid. smag til med salt, peber og evt. mere karry, alt efter dit temperament. Serveres med groft rugbrød, sennep og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 79074 gange,
og udskrevet 1765 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Jette Gelsted, 4160 - 2014-10-10 14:59:13 Åh, denne laver jeg tit - ELSKER den bare! anonym - 2014-10-10 14:58:08 Åh, denne laver jeg tit - ELSKER den bare! Hanne P - 2013-06-27 16:25:23 prøv at bruge hønseboullion istedet for vand udmærket hverdagsret morten bay - 2005-01-01 01:01:01 hehe kommer du også herinde prøv med porrer også ingeman - 2005-01-01 01:01:01 det er er en utrolig lækker og billig ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne