Yogurtlu tavuk corbasi (Hønsekødssuppe med yoghurt)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Suppen varmes, hvorefter yoghurt og æggeblomme piskes sammen, blandes med lidt af suppen og hældes i gryden.
Må ikke koge.
Persille eller mynte drysses over.
|
|
Opskriften er vist 9764 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne