Yogurtlu tavuk corbasi (Hønsekødssuppe med yoghurt)

Yogurtlu tavuk corbasi (Hønsekødssuppe med yoghurt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.hønsekødssuppe
2.5 dl.yoghurt
1 æggeblomme
 salt
 peber
1 spsk.bredbladet hakket persille eller mynte
 
Opskrift:
Suppen varmes, hvorefter yoghurt og æggeblomme piskes sammen, blandes med lidt af suppen og hældes i gryden. Må ikke koge. Persille eller mynte drysses over.





karakterer:
Opskriften er vist 9764 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu