Kanelklatkage med hindbær creme
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne til kagen røres sammen og lægges ud på bagepapir og trykkes flad (hjælper hvis man dypper fingerne i vand)
Bages i ca. 12-15 min ved 200 grader.
Når kagen er kølet af fordeles hindbærcreme ovenpå kagen.
|
|
Opskriften er vist 15736 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer nanna - 2012-03-12 19:16:39 Sød hvad?? Pia - 2010-05-13 08:48:24 Hmm, har aldrig set mayonnaise i en kagedej - og hvor meget "sød" skal der bruges (bare cirka). Tror måske bare, jeg springer den over..... anonym - 2007-03-19 17:34:05 jeg syntes det er en total fed opskrift til vinter när man ikke lige har friske bär men tränger til en smule hyggelig sommer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne