Mormors marinerede stegte sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Regina Andersen Indsendt : Red : |
|
|
bland rugmel med lidt salt og peber og vend sildefiletterne heri. Steg filetterne gyldne i rigelig margarine og stil dem til afkøling. Sørg for at de er helt kolde inden de lægges i marinaden.
Mens filetterne køler af laves marinaden. Bland eddike, vand, sukker og salt+peber til sukkeren er helt opløst. Tilsæt mere sukker, hvis marinaden er for sur. Løgringe skæres ud. Sildefiletter og løgringe lægges lagvist i marinaden og det hele stilles i køleskabet i to døgn, før det spises på en rugbrød. Bedre bliver det ikke!
|
|
Opskriften er vist 50874 gange,
og udskrevet 1491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Peter og Berit - 2017-11-20 20:25:15 De er simpelthen som de skal være efter vores smag Kommer dog også lidt nelliker og lidt lauerbærblade i Lækkert :-) kokken og den tidligere jomfru - 2008-12-26 15:18:34 De er gode, men lidt mere sukker er en fordel efter vores smag. Vi kom også lidt nellikker og allehåne i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne