Beghusets peberbøf med sauterede peberfrugter
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne steges, så de er rosa.
Sauce: Løget hakkes og steges i olie, så det er brunt, fløden hældes på og det koges i ca. 15 minutter. Dette blendes og hældes tibage i en gryde, hvori dijonsennep og peberkornene er blevet ristet af. Koges igennem og er klar til servering. Kartoffel: Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på ca. 1 mm. Vendes i det smeltede smør, krydres med salt, peber og timian, kommes op i en smurt kokotte eller et fad og bages i ovnen i ca. 45 minutter ved 200°. Julesalat: Der tages 16 store blade fra, og disse steges i smør og krydres med salt og peber. Resten blancheres i vand i 10 minutter, krydres med salt og peber og sættes i en smurt kokotte eller et fad og bages i 15 minutter ved 200°. Sauteret peber: Peberfrugterne skæres i tynde strimler og steges i en lille smule olie, til de er møre. Servering Hver bøf anrettes på en rede af julesalatblade, og pebersautéen fordeles udenom. |
|
Opskriften er vist 16441 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne