Roastbeef med hasselback-kartofler 02
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen og indstil den på 200ºC.
Skræl og skyl kartoflerne. Aftør dem godt. Læg hver kartoffel i en grydeske og skær dem til dels igennem i tynde skiver. Læg dem i en velsmurt ildfast fad. Pensl kartoflerne med olie. Drys salt og evt. paprika over. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200grader. Bag kartoflerne i 50-60 min. Gnid kødet med salt og peber. Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet. Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 40 min. (C-temp. 62-66ºC m/stegetermometer). Tag kødet op. Lad stegen hvile i ca. 20 min., mens det samler saften. Kog stegegryden af med 3 dl. bouillon eller rødvin. Si skyen op i et smørnæb. Skær kødet for i tynde skiver. Det kan også anbefales at stege i et ildfast fad med låg, stegetid ca. 60 min. |
|
Opskriften er vist 24780 gange,
og udskrevet 789 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Sia:-) - 2011-12-31 21:17:34 Nøøj, den bruger jeg til Nytår! Det bliver Familie-tradition! Rikke - 2011-11-10 11:22:43 Læser> Det er tilladt at tænke selv. Man kan da nøjes med 1 grydeske og så skære 1 kartoffel af gangen. Læser - 2010-03-23 17:32:51 Hvad er det for noget at skrive??? "læg hver kartoffel i en grydeske" Dvs, at i følge det som står skrevet og ifølge disse ingrdienser skal man have 16 grydeske'er Louise :-) - 2007-10-03 10:35:28 Det er den bedste idé når man også skal hygge, det laver næsten sig selv og så er der tid til meget andet....... ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne