Roastbeef med gratineret bladselleri
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Rens bladsellerien, skær den over på langs og en gang på tværs. Kog den ca. 10 min. i letsaltet vand. Lad dryppe af. Brun roastbeef i lidt smør på en varm pande. Steg den i ovnen v 180 gr. til centrumtemperaturen er ca. 60-62 gr. (ca. 30 min.) Lad den hvile tildækket i 10 min.
Lav saucen ved at piske melet med fløde, varm op under piskning. Kom de knuste enebær i og smag til med salt og peber. Læg bladsellerien i et ovnfast fad, hæld saucen over og drys ost og rasp på. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min. v/200 grader C. Serveres med kogte kartofler drysset med timian og valnøddebrød |
|
Opskriften er vist 9182 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne