Roastbeef fyldt med champignon

Roastbeef fyldt med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 roastbeef på 1 kilo
250 g.champignon
100 g.valnødder
2 fedhvidløg
2 spsk.blødt smør
2 glasrødvin
2 dl.hønsebouillon
 Maizena
 Smør til stegning
 
Opskrift:
Champig­nonerne, valnødderne og hvidløgene hakkes groft. 25 gram smør smeltes i en gryde, og champignonerne og hvidløg ristes let. Val­nødderne tilsættes og ri­stes ganske kort med. Roastbeefen skæres op på langs, og der skæres Ind i siderne, så man får en lidt større flade. Hele fladen smøres med de to spsk. smør. 2/3 af champigno­nerne, hvidløgene og val­nødderne fordeles på fla­den. Den rulles sammen og snøres godt. 25 gram smør smeltes, og stegen brunes på alle sider. Den steges færdig i ovnen i cirka 25-30 minutter ved 200 gra­der. Hviler 20 minutter un­der lidt sølvpapir og et vi­skestykke. Resten af fyl­det hældes i stege-smørret fra stegen og ri­stes godt. Bouillon og rød­vin tilsættes, det koger i cirka 30 minutter. Tilsæt eventuelt stegesky fra stegen l ovnen. Saucen sma­ges til med salt og peber og Jævnes med maizena rørt ud i koldt vand. Serveres med kartofler og ristede champignoner.





karakterer:
Opskriften er vist 16673 gange,
og udskrevet 652 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager forrygende godt, og er rimeligt nemt