Tournedos med portvinssauce

Tournedos med portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Tournedos (oksemørbrad omviklet spæk)
2 spsk.lys portvin
0.5 dl.oksebouillon
0.5 dl.Kaffefløde 9%
0.5 tsk.maizena
 
 Salat:
0.5 icebergsalat
3 stilkebladselleri
25 g.valnødder
 
 Dressing:
10.5 spsk.olie
1 tsk.sherryvineddike eller kryddereddike
1 tsk.vand
 
Opskrift:
Spækkanten brunes på en tør pande, og kødet vidersteges i det afsmeltede fedt, ca. 4 min. på hver side.

Panden koges af med portvin og bouillon, og suacen jævnes med maizena udrørt i fløden.

Salat:
Salaten skæres i tynde strimler, og bladsellerien i tynde stænger. Nødderne hakkes groft og tilsættes.

Dressingen piskes sammen og hældes over.

Serveres med flødekartofler, eller anden form for kartoffelanretning.





karakterer:
Opskriften er vist 13440 gange,
og udskrevet 410 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu