Tournedos med portvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Spækkanten brunes på en tør pande, og kødet vidersteges i det afsmeltede fedt, ca. 4 min. på hver side.
Panden koges af med portvin og bouillon, og suacen jævnes med maizena udrørt i fløden. Salat: Salaten skæres i tynde strimler, og bladsellerien i tynde stænger. Nødderne hakkes groft og tilsættes. Dressingen piskes sammen og hældes over. Serveres med flødekartofler, eller anden form for kartoffelanretning. |
|
Opskriften er vist 13440 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne