Ragout med roastbeef, æble og rosmarin
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Skær roastbeefen i tykke strimler. Skær kartoflerne i mindre stykker, rødløget i både og fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små både.
Brun kartofler, roastbeef, rosmarin, rødløg i æble i smør og olie. Hæld champignoncreme og mælk på og lad det hele koge op. Smag til med salt og peber. Garner med persille. Server i dybe tallerkener sammen med råsyltede tyttebær og brød. |
|
Opskriften er vist 8708 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne