Ragout med roastbeef, æble og rosmarin

Ragout med roastbeef, æble og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.champignoncreme
500 g.roastbeef
6 dl.mælk
1 rødløg
2 små æbler
6 kogte kartofler
0.5 spsk.tørret rosmarin eller 2 kviste frisk
1 dl.grofthakket bredbladet persille
 salt
 peber
 smør
 olie
 
Opskrift:
Skær roastbeefen i tykke strimler. Skær kartoflerne i mindre stykker, rødløget i både og fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små både.

Brun kartofler, roastbeef, rosmarin, rødløg i æble i smør og olie.
Hæld champignoncreme og mælk på og lad det hele koge op. Smag til med salt og peber.

Garner med persille. Server i dybe tallerkener sammen med råsyltede tyttebær og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8708 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu