Carpaccio af roastbeef med persillerodscreme
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Blend persillerødder (i sauce) med urter og syrnet fløde. Smag til med salt og peber.
Læg roastbeefen på et fad. Høvl parmesan henover, læg rucola og pinjekerner på og dryp med olie og balsamico. Smag til med salt og sort peber.
Server persillecremen ved siden af med en skive godt brød.
|
|
Opskriften er vist 17738 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne