Dip med roastbeef og peberrodscreme
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Klip tangrullerne i 3-4 cm stykke strimler. Læg dem på et skærebræt. Skær roastbeefskiverne i mindre stykker. Læg et stykke kød for enden af en tangstrimmel og læg en skefuld peberrodscreme, fintstrimlet agurk og ræddike ovenpå. Fugt enderne af tangen med lidt vand og rul strimlen sammen. Del rullerne på midten og server med sød soja.
Peberrodscreme:
Bland persillerodscremen med peberrod.
Tips: Denne opskrift bygger på resterne fra ”Carpaccio af roastbeef med persillerodscreme” |
|
Opskriften er vist 13689 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne