Kold roastbeef med citronsalat
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Skræl citronerne, skær dem i tern og læg dem på et stort fad. Drys med salt, chili og persille og hæld olien over. Lad det trække, mens kødet skæres i skiver.
Riv salaten groft og læg den i en stor skål. Skræl parmesanspåner ud over og hæld citronternene i. Gem lidt af begge dele til pynt. Bland det hele godt. Fordel kød og salat på to store fade og smag evt. til med mere olie eller citronsaft. Pynt med lidt citrontern og parmesanspåner.
|
|
Opskriften er vist 12428 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne