Roastbeef med asparges vinaigrette
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Bring 1/2 – 1 liter vand i kog i en gryde. Tilsæt evt. 2 stk. peberkorn og 1 laurbærblad. Kom kødet i vandet (vandet skal lige akkurat dække). Kog roastbeefen ved svag varme i 15-20 min. Tag kødet op og fjern snoren.
Varm olien op i en tykbundet gryde. Brun kødet på alle sider i ca. 10 min. Krydr roast-beefen med salt og peber og pak det ind i stanniol. Lad den hvile i ca. 10 min.
Knæk enden af aspargesene, en for en. Der hvor aspargesen knækker vil den lange ende være spiselig, mens bundstykket er for trægt til at spise. Kom aspargesene i kogende vand med salt og kog dem i 2 min. Tag aspargesene op, lad dem dryppe af for vand og læg dem på et fad.
Hak de hårdkogte æg og bland dem med olien, persille, dild, purløg, hakkede løg, vined-dike, salt og peber. Hæld saucen hen over aspargesene.
Skær kødet ud i tynde skiver og server det med asparges, kogte kartofler og masser af godt brød.
Tilbehør: 1 kg kartofler og godt brød
|
|
Opskriften er vist 10565 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne