Tournedos med fransk champignonsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Indsendt : |
|
|
Bank kødet ud med en knyttet hånd, så de bliver jævne. Skær champignonerne i tynde skiver. Brun halvdelen af fedtstoffet i en stor stegepande, kom kødet i og steg det til det har en god farve på begge sider. Tag kødet op og hold det varmt. Brun resten af fedtstoffet i panden, kom champignonerne i og svits dem uden at de får farve. Hæld vinen ved, og rør godt rundt og tilsæt fløde, vand og bouillonekstrakt. Pres hvidløgsfeddene og bland dem med sennep og estragon. Lad saucen simre over kraftig varme, rør ofte i den og lad saucen få en kraftig konsistens. Kværn sort peber over og smag den til. Læg kødet på varme tallerkner, hæld champignonsaucen over og server.
Tilbehør: Kartofler, ovngratinerede tomater og agurkestave |
|
Opskriften er vist 12007 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer katrine - 2005-01-01 01:01:01 vedens bedste champignonsauce (med lidt mindre hvidløg og esdragon) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne