Steak med marineret rucolasalat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges i letsaltet vand. Bøfferne ridses i fedtkanten. Salaten skylles og tomaterne deles i kvarter. Skalotte og forårsløg blandes med olie og balsamico, tilsmages med salt, peber og sukker. Bøfferne steges på begge sider, ca. 4-5 min eller efter behag, krydres. Imens bøfferne trækker, blandes salaten med dressingen. De pillede kartofler steges let på pande med den knuste hvidløg i lidt olie.
|
|
Opskriften er vist 10193 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne