Tortellini med oksemørbrad og hvidvinssauce

Tortellini med oksemørbrad og hvidvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.tortellini med ost
300 g.oksemørbrad
50 g.smør
3 dl.hvidvin
4 dl.piskefløde
 
 Sauce:
1 oksebouillon-terning
 sort peber, friskkværnet
 oregano
0.5 dl.piskefløde
 maizena
1 persille
 
 flutes
 smør
 
Opskrift:
Tortellini Formaggio (med ost) koges - efter anvisningen - og stilles til afdrypning i et dørslag.

Oksemørbraden skæres i meget små lunser - mindre end man regner med - og steges kraftigt i smør i 3-5 minutter i en gryde, hvorefter hvidvin og piskefløde tilsættes, og koges ind i ca. 3-5 minutter.

Oksebouillon tilsættes samt en del friskkværnet sort peber, en anelse oregano og jævnes lidt med piskefløde hvori der er rørt noget maizenamel.

Et stort bundt persilles snittes groft og drysse hen over retten ved serveringen.

Serveres med sprød flutes og smør - samt en mild og aromatisk rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 15655 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu