Tortellini med oksemørbrad og hvidvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Tortellini Formaggio (med ost) koges - efter anvisningen - og stilles til afdrypning i et dørslag.
Oksemørbraden skæres i meget små lunser - mindre end man regner med - og steges kraftigt i smør i 3-5 minutter i en gryde, hvorefter hvidvin og piskefløde tilsættes, og koges ind i ca. 3-5 minutter. Oksebouillon tilsættes samt en del friskkværnet sort peber, en anelse oregano og jævnes lidt med piskefløde hvori der er rørt noget maizenamel. Et stort bundt persilles snittes groft og drysse hen over retten ved serveringen. Serveres med sprød flutes og smør - samt en mild og aromatisk rødvin. |
|
Opskriften er vist 15655 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne