Oksekødssauté med sesam
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : |
|
|
Gulerødder og bladselleri skæres i skrå skiver. Champignonerne skæres i tykke skiver og rødløgene i meget smalle både. Hvidløg og chili hakkes fint. Alle grøntsagerne sauteres i olie ved ret høj varme. Dernæst tilsættes øl, soya, balsamico og honning. Lad retten simre i nogle minutter og jævn saucen med lidt maizena.
Kødstrimlerne svitses på en separat pande. Vend dem sammen med sesamfrøene og rør kødet i grøntsagsretten. Server retten med jasminris, mangochutney samt måske cherrytomater, der er ristede på panden med lidt sherry.
|
|
Opskriften er vist 7258 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne