Oksefilet med champignonsauce og kartoffelklat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : |
|
|
De revne kartofler presses for væde og steges på pande, til de bliver gyldenbrune på hver side og krydres. Bøfferne krydres og steges ca. 4-5 min på hver side og trækker yderligere 5 min. Skalotteløg svitses på samme pande 2 min., derpå svitses champignon til de får farve, så tilsættes balsamico, som indkoges kraftigt. Tilsæt rødvinen og lad den koge ind til 1/3, tilsæt bouillon og kog ind til det halve. Saucen jævnes med lidt maizena udrørt i koldt vand. Server sauce og kartoffelklatter til bøfferne.
|
|
Opskriften er vist 28405 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bülow - 2008-01-20 11:02:33 Vældig velsmagende ret, men med lidt snittet pink lady æble samt en cocktailtomat er den UVERTRUFFEN. Mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne