Minibøffer i butterdej
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : |
|
|
Kom løg og champignon i foodprocessor og hak det fint. Smelt smørret på en pande og steg løg og champignon 10-15 minutter, til vandet er dampet væk. Køl det af. Skær kødet i 24 tern og ca. 4 cm brede og 1 cm tyk. Varm olien godt op på en pande og steg kødet 5 sekunder på hver side til overfladen er lukket. Køl kødet af. Dryp med cognac og krydr med salt og peber. Rul dejen ud i 3 mm tykkelse og udstik cirkler på ca. 10 cm. Prik dem med en gaffel, pensl med æg og kom ½ tsk løgblanding på midten. Læg et stykke kød på og kom ½ tsk løgblanding på toppen. Fold to modstående sider ind, så de lapper lidt over hinanden. Fold så de modsatte sider ind og tryk dem lidt til. Pensl med æg og stil dem køligt mindst 2 timer. Forvarm ovnen til 220 grader og varm 2 bageplader. Når pladerne er varme, pensles de med lidt olie og sprayes med vand. Sæt pakkerne på pladen og bag dem i 10- 15 minutter til dejen er gylden.
|
|
Opskriften er vist 8004 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte 11 år - 2012-04-05 11:14:54 god *smiller* <3 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne