Marineret oksefilet
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : |
|
|
Sennepsmarinade:
Rør sennep og vand sammen i en skål og pisk så olivenolie i - lidt efter lidt (som til mayonnaise). Kom persille, hvidløg og skalotteløg i blenderen og hæld sennepsdressingen ved. Blend og smag til med salt og peber og evt. hvidvinseddike. (Det er en rigelig mængde, men mindre kan ikke blendes). Avocadokompot: Hak rødløget fint. Kom det i en gryde med et par spsk. rødvinseddike. Kog op og lad blandingen trække, til den bliver kold. Hak avocadokød fint og bland det med løg/eddike. Smag til med salt, peber og evt. sukker. Bagt parmesan: Høvl parmesan i meget tynde flager, f.eks. med en grøntsagsskræller eller en smalrygget kniv. Læg flagerne let taglagt i cirkler à ca. 5 cm i diameter - på et stykke bagepapir og bag dem ved ca. 170 grader i ca. 10 minutter til parmesanen er gylden uden at blive brun. Lad dem køle af. Servering Fordel oksekødet på 4 tallerkner, pensl med sennepsmarinaden og lad kødet trække i 10 min. Fordel parmesanflager og avocadokompot, lag på lag, oven på oksekødet og server. |
|
Opskriften er vist 24038 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne