Marineret oksefilet

Marineret oksefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.oksefilet - i tynde skiver
 
 Sennepsmarinade:
2 spsk.dijonsennep
4 spsk.vand
0.75 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
0.5 skalotteløg
1 bdt.persille
 salt
 peber
 evt.hvidvinseddike
 
 Avocadokompot:
2 avocadoer
1 lille rødløg
 rødvinseddike
 salt
 peber
 sukker
 
 Bagt parmesan:
100 g.parmesanost
 
Opskrift:
Sennepsmarinade:
Rør sennep og vand sammen i en skål og pisk så olivenolie i - lidt efter lidt (som til mayonnaise). Kom persille, hvidløg og skalotteløg i blenderen og hæld sennepsdressingen ved. Blend og smag til med salt og peber og evt. hvidvinseddike. (Det er en rigelig mængde, men mindre kan ikke blendes).

Avocadokompot:
Hak rødløget fint. Kom det i en gryde med et par spsk. rødvinseddike. Kog op og lad blandingen trække, til den bliver kold. Hak avocadokød fint og bland det med løg/eddike. Smag til med salt, peber og evt. sukker.

Bagt parmesan:
Høvl parmesan i meget tynde flager, f.eks. med en grøntsagsskræller eller en smalrygget kniv. Læg flagerne let taglagt i cirkler à ca. 5 cm i diameter - på et stykke bagepapir og bag dem ved ca. 170 grader i ca. 10 minutter til parmesanen er gylden uden at blive brun. Lad dem køle af. Servering Fordel oksekødet på 4 tallerkner, pensl med sennepsmarinaden og lad kødet trække i 10 min. Fordel parmesanflager og avocadokompot, lag på lag, oven på oksekødet og server.





karakterer:
Opskriften er vist 24062 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu