Hereford steak med hvidløgssmør

Hereford steak med hvidløgssmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 steaks af hereford a 175 g
 olie til stegning
350 g.broccoli buketter
1 tomat i tern
 salt
 peber
75 g.blødt smør
0.5 bdt.persille finthakket
0.5 tsk.citronpeber
2 fedhvidløg knust
 rasp
2 bagekartofler
1 tsk.timian
 
Opskrift:
Smørret røres sammen med den finthakkede persille, citronpeber og hvidløg. Smages til med salt og peber. Kan evt. rulles sammen i bagepapir og udskæres i skiver, når det har stået i køleskabet en halv times tid. Kartoflerne skrubbes godt og skæres i både. Vendes i lidt olie som er rørt sammen med timian. Steges gyldenbrune i ovn eller pande (hurtigst) til de er møre. Broccoli koges møre i letsaltet vand. Tages op og dryppes af. Kort inden de serveres vendes de sammen med tomattern på varm pande i lidt smør. Bøfferne brunes af på begge sider på varm pande i olie. Steges ca. 3-4 minutter på hver side. Bør trække lidt inden servering. Bøfferne anrettes med smør, broccoli og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 21103 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-15 19:07:27
hvad skal rapsen bruges til?

  -   2007-09-14 17:38:29
hvad med de amerikanske kartofler ?