Filet og grøntsager i dip
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær fileten i tynde strimler. Opvarm panden med olien til det næsten ryger. Steg hurtigt halvdelen af kødet af og gentag processen med det resterende kød. Krydr kødet med salt og peber. Mos osten ud i creme fraiche og smag til med lidt salt og peber. Server kødet med dip og de skårne grønsager.
|
|
Opskriften er vist 11738 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne