Oksemørbrad Provencale
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrældes og skæres i tynde skiver.
Kartoffelskiverne brunes i olie, drysses med salt, peber og finthakket hvidløg.
Bouillon hældes ved og kartoflerne smurrer videres under låg.
Kødet pensles med olie og brunes på alle sider i en stegegryde. Dæmp varmen og steg kødet i ca. 15 min., idet den vendes hyppigt. Læd kødet trække ca. 15 min. Anret kartoflerne og drys med hakket persille. Skær kødet i skiver og anret dem ovenpå kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 35304 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne