Oksemørbrad Provencale

Oksemørbrad Provencale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.oksemørbrad
1500 g.kartofler
 Olivenolie
 Salt
 friskkværnet peber
4 fedhvidløg
1 dl.bouillon
 Hakket persille
 
Opskrift:
Kartoflerne skrældes og skæres i tynde skiver. Kartoffelskiverne brunes i olie, drysses med salt, peber og finthakket hvidløg. Bouillon hældes ved og kartoflerne smurrer videres under låg.

Kødet pensles med olie og brunes på alle sider i en stegegryde. Dæmp varmen og steg kødet i ca. 15 min., idet den vendes hyppigt. Læd kødet trække ca. 15 min.

Anret kartoflerne og drys med hakket persille. Skær kødet i skiver og anret dem ovenpå kartoflerne.





karakterer:
Opskriften er vist 35235 gange,
og udskrevet 734 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu