Bøf stroganoff med cognac
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i strimler og svits dem gyldne af flere gange på en pande i olie, tages af.
Hæld cognacen i panden og lad det fordampe under omrøring. Tilsæt sennep og cremefraiche. Lad alt koge sammen et par minutter under omrøring. Krydr med salt og peber. Tilsæt til sidst sojasauce og kødstrimler. Server med kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 24533 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne