Bøf stroganoff med cognac

Bøf stroganoff med cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :
Bøf stroganoff med cognac, billede 4 Bøf stroganoff med cognac, billede 1 Bøf stroganoff med cognac, billede 2 Bøf stroganoff med cognac, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.velhængt oksefilet
1 spsk.olie
3 cl.cognac
1 tsk.salt
2 tsk.knust peber
1 spsk.dijonsennep
2 dl.cremefraiche 38%
1 tsk.sojasauce
 
Opskrift:
Skær kødet i strimler og svits dem gyldne af flere gange på en pande i olie, tages af.


Hæld cognacen i panden og lad det fordampe under omrøring. Tilsæt sennep og cremefraiche. Lad alt koge sammen et par minutter under omrøring. Krydr med salt og peber. Tilsæt til sidst sojasauce og kødstrimler.

Server med kartoffelmos eller ris.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på bøf stroganoff

karakterer:
Opskriften er vist 24533 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu