Bøf på sydfransk

Bøf på sydfransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skivervelhængt oksefilet mindst 2 cm tykke
4 løg
1.5 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 frisk timian
4-6 tomater
1-2 squash
 kogte ris
 
Opskrift:
Pil løgene og skær dem i skiver. Steg dem klare i olie. Tilsæt knust hvidløg, krydderierne salt, peber, timianblade, evt. lidt vand og vend godt over svag varme. Sæt ovnen på 200 grader. Skær tomater og squash i tynde skiver. Læg løgene i et ovnfastfad Læg tomat- og courgetteskiver ovenpå. Dryp lidt olie over og bag dem en halv times tid. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. Lad dem stå 2 minutter og trække, så varme, når at fordele sig jævnt. Skær evt. bøfferne i skiver og læg dem på tallerkener med ris grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 12688 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu