Bjørns rabarberkompot
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne (gerne fine vinrabarber) skøres i 3-4 cm. stykker
Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
Vand sukker, vanillekorn og tomme hylster samt rød frugtfarve koges op.
Rabarberne lægges i sukkerlagen og koger med et par minutter til de er knapt møre.
Rabarberne tages op med en hulske og sættes til afkøling. Lagen koges ind til ca. det halve, den tages også af og afkøles. Når rabarber og lage er afkølet hældes lagen over rabarberne og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 24260 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne