Fantastisk gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen skiftevis med gulerødder, rosiner (og valnøddekerner).
Fordel dejen i en smurt springform og bag kagen midt i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 1 time. Glasur: Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med vand, flormelis, citronskal og citronsaft. Smør det på den kolde gulerodskage. |
|
Opskriften er vist 84967 gange,
og udskrevet 2263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (72 stemmer) |
|
Kommentarer frk. Grange - 2017-09-21 21:54:45 min kage er blevet meget lav - er det normalt? Frk. GK - 2016-08-21 11:21:38 Ostecremen er helt forrygende - også med friskost! Jeg tilføjede med succes også lidt vanille. Som andre har forslået: Gør dig selv den tjeneste at pisk osten op! Wauw! anonym - 2016-04-27 21:00:06 En super forrygende og meget lækker kage, som kan bruges i alle mulige sammenhænge.very nice and vonderful cake. Tanja w - 2015-04-30 09:25:26 FANTASTISK kage! Har lavet den nogen gange snart, dog altid med proteinpulver, klid, olie i stedet for smør, og kun halvdelen a sukkeret til fordel for erstatning. Et hit, og der blir stadig snakket om den ;) Nete - 2013-02-17 15:20:39 Har nu lavet kagen 2 gange og den absolut en af mine yndlingskager :) Her undlader jeg dog citron i glasuren og bruger lidt vanilje i stedet for :) stella j - 2012-10-09 17:55:15 jeg udelod nødderne. Glæder mig til at hygge med kage og unger ;-) anonym - 2012-07-31 17:19:18 Lidt for klummet! Har altså lavede alt hvad da står i opskriften.. Og synes ikke den var så let i dejen. HVAD KAN DET SKYLDES!! Anne Mette - 2011-07-10 18:06:12 Laver nu denne kage for 3. gang. Altid en kæmpe succes. Har lavet forskellige varianter, både med og uden nødder, dog altid med rosiner. :) Lækker, lækker glasur. Vil også prøve at piske den op denne gang. Isabell - 2010-06-23 01:06:08 kom chokolade styker i .. det er bare mums gerda - 2009-02-28 12:58:48 skal der bagepulver i?? Helena - 2008-10-24 18:48:16 Hvor meget bagepulver??? anonym - 2008-07-06 11:00:31 hvor meget bagepulver skal der i Sisse - 2008-02-21 10:25:35 God ide med citron i flødeost-glasuren - gør det selv. Men - prøv at PISK flødeosten op, så den bliver cremet og luftig - en helt anden oplevelse!! Amanda og Michael - 2007-09-20 19:59:02 Det er den ultimativt bedste gulerodskage vi nogensinde har smagt!!! Dorthe - 2007-03-10 13:07:29 Prøv med rosiner og uden valdnødder, kanon! doris - 2005-01-01 01:01:01 prøv også uden valnødde og rosiner mam mam charlotte - 2005-01-01 01:01:01 3 tsk. bagepulver og grovreven gulerod, mums kjeld flemming - 2005-01-01 01:01:01 1 teske bagepulver er OK kjeld flemming - 2005-01-01 01:01:01 Fra en "gl" konditor. Kan ikke fremstilles bedre af en bager...Anbefaler dog at udelukke valnødder. Line - 2005-01-01 01:01:01 Hvad med bagepulver? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne