Oksemørbrad med pasta og olivensauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Sauter løget i en gryde og tilsæt tomater, hvidløg og lad det simre i 5 min.
Kom kapers hakkede oliven olien og vineddike ved og smag til kog i 10 min ved svag varme.
Oksemørbraden skæres i tynde skiver ½ cm. Brunes hurtigt i olivenolie lige inden servering. Anret på en bund af frisk kogt pasta med saucen over giv revet parmesanflager til. |
|
Opskriften er vist 20537 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-11-02 15:34:18 Det kan undre, at der efter ingredienslisten åbenbart ikke skal oliven i denne olivensauce ?? Den beskrevne fremgangsmåde tyder dog(naturligvis !) på, at der skal oliven i - men hvor mange ? Lene - 2005-01-01 01:01:01 Saucen er bare superb |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne