Rødstribet mulle med Hasselback Kartofler
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : lehrmann Indsendt : Red : |
|
|
Skyl spinaten grundigt i koldt vand, tør derefter spinaten i viskestykke, snit peberfrugt i meget tynde strimler. Tilsæt lidt olivenolie i en teflonpande. Vend spinat, hele hvidløg samt peberstrimlerne i. Skær parmesanosten i papirtynde skiver og drys over spinaten. Steg fisken på skindsiden ca. 1 min. i olivenolie på en meget varm teflonpande til den er sprød. (vend evt. fileten på panden i 5 sek.
Server hasselbagte kartofler til
|
|
Opskriften er vist 11581 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Grøn - 2012-06-22 15:02:33 En rigtig dejlig ret og kan varmt anbefales - dog hedder det nu hasselback kartofler ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne