Bradepandekage med marengs og frugt
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 264360 gange,
og udskrevet 5035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2024-05-16 17:41:35 Kan kun tilslutte mig de i forvejen kommentarer. Den gør lykke hver gang. Er mim yndlingskage Hanban - 2018-11-09 12:30:24 Jeg kommer marengsen i en sprøjtepose og kommer den i striber (flyder sammen) på den ubagte dej, da den er lidt svær at smøre ud på den ubagte dej ellers. Det er én af mine børns yndligskager; kan dekoreres ad libitum med slik, frugt og/eller chokolade. Elin Andersen - 2018-04-22 14:27:22 Der står en kommentar fra Elin, - den kan ikke være fra mig, - den er helt ud i skoven. Jeg har skrevet Smør og sukker piskes hvidt og skummende med æggeblommer, der tilsættes et ad gangen mel og bagepulver blandes vendes i skiftevis med mælk. smøres i en form/bradepande 30x40 cm med kant Bages ti min., inden marengsen kommer på. Æggehviderne piskes meget stive sukker tilsættes samt vanilie . marensdejen smøres på den i 10 min dej og drysses evt. med nødder bages på nederste rille 200 grader C. alm. ovn i 20 min. Pyntes med flødeskum og frugter. Er fryseegnet, bortset fra piskefløde og frugter. I min opskrift kan jeg huske, der stod bages ved 180 grader, - og bages i 10-15 minutter, inden man smører marengsen på, - ellers bliver det let noget roderi. En bagetid, der måske så forlænges til ca. 40 min. Annette - 2018-03-30 15:55:16 Kan den bages et par dage før man skal bruge den Elin - 2018-03-26 11:25:55 Har endnu et forslag: Kom frugt direkte på marengsen (hindbær, jordbær eller hvad ens fantasi tilsiger. Pisket fløde ovenpå og pynt evt. med nødder. Har ikke selv prøvet det, men overvejer det. PS.: De sidste minutter af kagens bagetid, kan man jo sætte den på nederste rille. anonym - 2017-11-14 16:46:16 Jeg skal bage til 16 personer det tager godt fra. Hvor meget skal jegvsp lave? Hella - 2017-03-01 06:44:03 Skal bage den i morgen og have den med på arbejde fredag. Kan ma godt komme fløde og creme France og frugt på dagen inden eller bliver den helt smattet? Malene - 2016-05-07 11:59:26 Skal creme fraiche og fløde vendes eller piskes sammen? ☺️ Ns - 2016-03-24 09:57:09 Hvorfor ikke bage kage inden du ligger marengs på.. som man gør ved bedstefar med skæg kage.. anonym - 2014-05-23 20:20:49 har prøvet at bage den i dag,men min marens bliver MEGET brun og dejen ikke bagt...... ligner slet ikke dit billede....min hæver vildt op i en bue.... anonym - 2012-12-20 07:52:50 Super lækker og nem kage.... Gav den 7 min mindre og lader den få alt fjernvarmen. En tvist kan være dyrs mandler på og når den er kold put appelsin crunch mousse på mums. Ca 400g chokolade efter smag smeltes ved svag varme i en gryde (en plade maribu appelsin og resten alm smelte chokolade smager fantastisk) lad den smeltet chokolade stå lidt....... 1/4 del flødeskum piskes ( skal have stået ude lidt så den er stue tempereret) .....chokoladen vendes i chokoladen. Jo mere samme temperatur jo bedre TP - 2012-06-07 14:07:39 Dejlig nem at lave og simpelthen fantastisk at spise! Else - 2008-06-12 18:24:07 Jeg deler den i 2 når den er færdigbagt. Lægger lagene ovenpå hinanden med fløde og jordbær imellem. Mums. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne