Kylling i karry med kikærter
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Indsendt af : Josefine Indsendt : Red : |
|
|
Hvis der bruges tørrede kikærter, lægges de i blød i ca. 12 timer.
Kom løg, hvidløg, ingefær, krydderier og chili i en foodprocessor med ca. 2/3 af korianderbladene samt lidt salt og blend det hele til en tyk, grov puré.
Kom den krydrede karrypasta i en stor sauterpande og svits i lidt olie under omrøring i et par minutter.
Hæld bouillon ved, bring den til kogepuktet, læg kyllingestykkerne og (hvis der bruges tørrede) kikærter i og lad det hele simre sammen i ca. 12 min.
Tilsæt (hvis dåse) kikærter, varm retten igennem og smag til med yderligere krydderier, før den serveres med resterende korianderblade samt nykogte ris.
Tips: Det er en virkelig dejlig ret, som er blevet en af favoritterne herhjemme. Men dens strejf af østen går den både godt til en kold vinteraften, hvor krydderierne giver varmen eller til en lun sommeraften på terassen! |
|
Opskriften er vist 18749 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-11-24 16:19:41 Det er vigtigt at koge tørrede kikærter i mindst 45 minutter, ellers er de giftige. 12 minutter er SLET ikke nok! Og en "curry" behøver ikke at indeholde karrypulver. Det er ikke noget inderne bruger ret meget af. Men ellers ser det lækkert ud. Lyder dog også af frygtelig meget chili:-) anonym - 2011-01-04 19:12:43 Brugte chillipulver, 3 spsk som der står skrevet. Retten måtte smides ud, da det var så stærk, at det var uspiseligt. Vil prøve at lave den igen, men denne gang kun med max. 3 tsk chillipulver. anonym - 2010-11-06 06:41:50 Ringtig dejlig opskrift rig på smag tilsatte dog lidt karry ellers kan man vel ikke kalde det kylling i karry.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne