Tyrkisk Kartoffelæggekage (stærk)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær alt i små tern. Svits løg og kartofler i olien, tilsæt pølse. Skru ned for varmen og tilsæt resten og lad det simre ligeså stille. Prik i det og vend det forsigtigt. Når kartoflerne er møre er retten færdig.
Spises med tyrkisk brød til. |
|
Opskriften er vist 26750 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Mee - 2010-04-28 09:56:04 Til Khalern.. jeg synes det er dig der skulle stramme op og begynde at lære lidt dansk.. hvad var så svært at forstå?? sus.m - 2008-09-04 21:58:19 Smagte rigtig godt.... Synes ikke, opskriften er svær at lave eller forstå. Khalern - 2008-01-24 20:00:13 Det er da en for ringe beskrivelse. Stram op! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne