Pizza - Inbagt

Pizza - Inbagt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Anders

Indsendt :      Red :
Pizza - Inbagt, billede 4 Pizza - Inbagt, billede 1 Pizza - Inbagt, billede 2 Pizza - Inbagt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
  Kødsovs:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
750 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Oregano, tørret
   
  Pizzadej:
50 gram Gær, frisk
4.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
900 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Sæt vandet til maccaronien op at koge og derefter lidt salt og maccaronien koges i den tid der er angivet på embalagen.

Kødsovs:
Løget hakkes og svitses i olien. Kødet bliver derefter brunet i gryden. Oregano bliver drysset ud over. De flåede tomater bliver tilsat og kødet bliver smagt til med salt og peber, småkoger 20-30 minutter til væden næsten er kogt væk.

Kødsauce og markaronni blandes sammen og stilles til afkøling.

Pizzadej:
Rør gæren ud i lunkent vand i en røreskål. Tilsæt salt, olie og mel. Slå dejen god sammen. Dæk skålen med et låg, og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30-40 min.

Dejen fordeles og bliver rullet ud i 4-6 cirkler.

Kødet og maccaronien fordeles ud på cirklerne og det skal kun ligge på det halve af cirklen.
Osten bliver drysset ud over og pizzaen lukkes.

De bliver sat ind i en 200 grader C. alm. ovn i 25-30 min. Og så er de klar til servering.

Tips:

Når pizzaen lukkes så kan man pensle kanterne med 1 æg, så kan den lettere lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 105658 gange,
og udskrevet 6792 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (163 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 24499 (5833 kcal)
KJ pr. Pers. 4083 (972 kcal)
Vægt ialt 3012 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 813 KJ (193 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 26.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu