Pizza - Inbagt
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt vandet til maccaronien op at koge og derefter lidt salt og maccaronien koges i den tid der er angivet på embalagen.
Kødsovs: Løget hakkes og svitses i olien. Kødet bliver derefter brunet i gryden. Oregano bliver drysset ud over. De flåede tomater bliver tilsat og kødet bliver smagt til med salt og peber, småkoger 20-30 minutter til væden næsten er kogt væk. Kødsauce og markaronni blandes sammen og stilles til afkøling. Pizzadej: Rør gæren ud i lunkent vand i en røreskål. Tilsæt salt, olie og mel. Slå dejen god sammen. Dæk skålen med et låg, og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30-40 min. Dejen fordeles og bliver rullet ud i 4-6 cirkler. Kødet og maccaronien fordeles ud på cirklerne og det skal kun ligge på det halve af cirklen. Osten bliver drysset ud over og pizzaen lukkes. De bliver sat ind i en 200 grader C. alm. ovn i 25-30 min. Og så er de klar til servering. Tips: Når pizzaen lukkes så kan man pensle kanterne med 1 æg, så kan den lettere lukkes. |
|
Opskriften er vist 105658 gange,
og udskrevet 6792 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (163 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne