Bøf med hasselbackkartofler og hvidløgssovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Dianaj Indsendt : |
|
|
Der skæres små riller kartoflerne og drysses med groft salt.
Form bøfferne. Kom lidt fedtstof på panden og lad det blive gyldent. Steg bøfferne og krydder dem med salt og peber.
Hvidløgssovs:
Smøret smeltes og det blandes sammen.
Tips: Nem for børn at lav da det hele er skrevet i punkter. |
|
Opskriften er vist 34753 gange,
og udskrevet 732 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (79 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-18 16:36:32 syntes det lyder godt og nemt det skal prøves Nina M - 2007-12-31 10:08:28 Hasselback kartofler bages i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 1 time, afhængig af størrelsen, til de har fået lidt farve. Dette efter de er forberedt som anført i opskriften her. De kan evt pensles med lidt smeltet smør eller flydende plantemargarine inden de drysses med salt. Kan også drysses med lidt paprika, så får de en fin farve. Tintin - 2007-11-29 14:07:21 Forklar venligst : Hva' med kartofflerne? Steges, koges, bages, i fryser? Musen - 2007-06-21 14:31:38 Dårlig forklaring. selv børn kan ikke forstå den, de tror jo de skal spise kartoflerne rå. mig - 2005-01-01 01:01:01 hvor lang tid skal kartoflerne ha´? Michele - 2005-01-01 01:01:01 Wow..... super ret!!!! Smagte den får første gang i går...... har lyst til den igen i dag :) Mmmmmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne