Bacon og ris i ovnen

Bacon og ris i ovnen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dianaj

Indsendt :     

Ingredienser:
1 pk.bacontern
1 grøn peber
1 ds.flået tomater
1 l.vand
1 løg
0.5 bouillonterning(høns)
0.5 dl.løse ris
 
Opskrift:
Baconternene svitses i en gryde. Løg og peberfrugt hakkes/skæres i små stykker og svitses sammen med bacon. Flået tomat og vand tilsættes. Bouillonterning kommes ved og opløses i retten. Smag til. Måske mangler der salt og peber.

Tænd ovnen på 200. Kom risene i gryden og lad retten simre i ca. 10 min. Hæld det hele over i et ildfast fad. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min. Imens skal der dækkes bord og ryddes op.

Tips:

Det er en men ret for børn at lave da det hele er skrevet i punkter.





karakterer:
Opskriften er vist 29600 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-23 17:14:06
Jeg synes en halv liter ris er lige i overkanten - lav 4 dl, så bliver der lidt mere "sovs". Derudover bruger jeg en halv liter mælk og en halv liter vand i stedet for en liter vand, det giver lidt mere smag. Men ellers en super ret. Kunne måske også laves med kylling i stedet for bacon :)

  -   2010-08-17 18:02:43
Jeg er ret sikker på at det er en 1/2 liter ris der skal i og ikke en 1/2dl.

  -   2009-11-20 23:01:19
Udmærket ret, men jeg puttede en del mere ris i, end den halve deciliter. Og så forstår jeg ikke helt, hvorfor den skal i ovnen? Kan man ikke bare koge den færdig i gryden?

  -   2009-02-01 23:26:31
Man kan også komme pølser og champingon i det smager også rigtig godt.

  -   2008-05-09 12:13:39
Rigtig god ret der smager super godt.