Bacon og ris i ovnen
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt af : Dianaj Indsendt : |
|
|
Baconternene svitses i en gryde.
Løg og peberfrugt hakkes/skæres i små stykker og svitses sammen med bacon.
Flået tomat og vand tilsættes.
Bouillonterning kommes ved og opløses i retten.
Smag til. Måske mangler der salt og peber.
Tænd ovnen på 200. Kom risene i gryden og lad retten simre i ca. 10 min. Hæld det hele over i et ildfast fad. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min. Imens skal der dækkes bord og ryddes op. Tips: Det er en men ret for børn at lave da det hele er skrevet i punkter. |
|
Opskriften er vist 29600 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-23 17:14:06 Jeg synes en halv liter ris er lige i overkanten - lav 4 dl, så bliver der lidt mere "sovs". Derudover bruger jeg en halv liter mælk og en halv liter vand i stedet for en liter vand, det giver lidt mere smag. Men ellers en super ret. Kunne måske også laves med kylling i stedet for bacon :) anonym - 2010-08-17 18:02:43 Jeg er ret sikker på at det er en 1/2 liter ris der skal i og ikke en 1/2dl. Nete - 2009-11-20 23:01:19 Udmærket ret, men jeg puttede en del mere ris i, end den halve deciliter. Og så forstår jeg ikke helt, hvorfor den skal i ovnen? Kan man ikke bare koge den færdig i gryden? Belenda - 2009-02-01 23:26:31 Man kan også komme pølser og champingon i det smager også rigtig godt. anonym - 2008-05-09 12:13:39 Rigtig god ret der smager super godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne