Marengskager med hindbærcreme
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Æggehvider piskes stive.
Citronsaft tilsættes samt halvdelen af sukkeret og det piskes godt.
Resten af sukkeret vendes i med let hånd.
Fordel æggemassen i små cirkler på en bageplade, beklædt med bagepapir, som først er drysset med lidt mel.
Bag marengsen i en 100 grader varm ovn i ca. 2½ - 3 timer. Til fyldet røres hindbær (gem lidt hele hindbær til pynt), kvark og sukker sammen i en blender.
Piskefløden piskes til flødeskum og vendes forsigtig i til en blød hindbærcreme i marengskagerne.
Pynt kagerne med hele hindbær.
|
|
Opskriften er vist 34192 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2012-06-29 18:16:16 øhhh... hvornår fatter folk det!? sukker ER fedtfattigt, der er 0 gram fedt i! det er rigtigt at det er meget kalorieholdigt, men det er to forskellige ting!!! sorry to say:) anonym - 2011-05-20 17:11:41 Rimelig meget sukker alligevel Elias - 2008-04-19 15:30:53 Virker da ikke specielt fedtfattig? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne