Chocolate Mousse Cake
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : England Indsendt af : Louise Haibrock Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen i et vandbad og tilsæt smøret. Del æggene i blommer og hvider. Pisk sukkeret med blommerne, og tilsæt derefter chokoladeblandingen. Pisk hviderne i en HELT ren skål (for at få dem så stive som muligt). Vend dem forsigtigt i blandingen.
Smør en ca 24cm springform med fedtstof og hæld blandingen i. Bages i ovnen ved 180'c i ca 20 min. Kagen skal begynde at sprække på toppen før den tages ud. Lad den stå i 10 min. og køle af. Den vil falde sammen, og det er meningen! Severes med friske bær og en god vannile is. Tips: Hvis kagen spise lun er den at foretrække at spise med is. Kan spises uden noget kold, hvis man er til den lidt mere mørke chokoladesmag. |
|
Opskriften er vist 21044 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (67 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie & Rillo - 2008-06-02 09:24:16 Lyder lækker den skal vi bruge til vores opgave. anonym - 2005-01-01 01:01:01 super lækker, specielt hvis man er til de lidt mørkere og 'tunge' chokolade bomber! ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne