Stegte sild på lag af rodfrugter

Stegte sild på lag af rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 sildefileter
 rugmel til panering
 olie til stegning
1 renset porre i ringe
1 skrællet gulerod i skiver
2 skrællede mellemstore kartofler skåret i mindre stykker
1 lille skrællet pastinak skåret i mindre stykker
2 dl.fiskebouillon
1 dl.vand
1 spsk.hvidvinseddike
0.5 citron saften heraf
 groft salt
1 laurbærblad
5 hele hvide peberkorn
 
Opskrift:
Alle rodfrugter koges letmøre i bouillon, vand, eddike, citronsaft, salt, peber og laurbærblad. Sildene krydres og vendes i rugmel. Steges på pande på begge sider i ca. 3 minutter på hver side ved svag varme.





karakterer:
Opskriften er vist 11162 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu