Stegte sild med dild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Fileterne renses og smøres med dijonsennep på begge indvendige sider. drysses med dild og lægges sammen. De vendes i rugmel og steges ca. 4 min. på hver side, hvorefter de afkøles. Lagen koges igennem og afkøles, hvorefter fileterne lægges i lagen og trækker i 12 timer. Pyntes med rødløg i skiver. Sildefileterne serveres med rugbrød, øl og snaps.
|
|
Opskriften er vist 10456 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne