Gratinerede bøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Bøfferne bankes med hånden.
Bøfferne steges et kort øjeblik på begge sider på en meget hed pande - uden fedtstof - et kort øjeblik. Kan evt. steges yderligere ca. 1 min. på hver side i fedtstof. Bøfferne lægges i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Agurkerne skærest i terninger og fordeles på bøfferne, der dækkes med en skive ost. Fadet sættes under grillen, eller i en varm ovn 250-275 grader, til osten er smeltet og har fået lidt farve. Man kan evt. koge panden af med lidt fløde og servere denne sovs til. |
|
Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne