Gratinerede bøffer

Gratinerede bøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiveroksemørbrad
2 syltede agurker
4 skiveremmentaler eller Hollandsk Gouda
 Salt
 friskkværnet peber
 evt. 0.5 dl. fløde
 
Opskrift:
Bøfferne bankes med hånden.

Bøfferne steges et kort øjeblik på begge sider på en meget hed pande - uden fedtstof - et kort øjeblik. Kan evt. steges yderligere ca. 1 min. på hver side i fedtstof.

Bøfferne lægges i et ovnfast fad. Drys med salt og peber.

Agurkerne skærest i terninger og fordeles på bøfferne, der dækkes med en skive ost.

Fadet sættes under grillen, eller i en varm ovn 250-275 grader, til osten er smeltet og har fået lidt farve.

Man kan evt. koge panden af med lidt fløde og servere denne sovs til.





karakterer:
Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu