Sildetatar

Sildetatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Smørrebrød

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
60 g.marinerede sild
15 g.skalotteløg
25 g.cornichons
 frisk dild
50 g.tomat concasse ( tomatkød uden skind og kerner )
1 spsk.olivenolie
1 spsk.balsamicoeddike
 salt
 peber
5 skiverrugbrød
 
 Dressing:
1.5 dl.creme fraiche
 dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sildene hakkes fint, tilsættes hakket skalotteløg og chornichoner. Tataren smages til med dild, tomat, olie, eddike salt og peber. Tataren anrettes på et stykke rugbrød skåret på tværs med frisk dild og dressing. Evt pynt efter smag og behag.





karakterer:
Opskriften er vist 10586 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu