Sild i fad
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
De velrensede sild drysses med lidt salt og peber. Sildefileten fyldes med hakkede løg, agurk og kapers. Rulles sammen med skindsiden udad og lægges tæt i et smurt ildfast fad. De flåede tomater hældes over sammen med tomatpuré. Til sidst fordeles rødløgsringe og klippede krydderurter over silden. Sættes midt i ovnen ved 225 grader i 15 minutter. Serveres varm eller kold med brød og smør eller små pillekartofler.
|
|
Opskriften er vist 17837 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne