Lammeryg med Gemüse
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : |
|
|
En Lammeryg gnides med salt, belægges med små stykker smør, brunes i ovnen.
Dryppes med bouillon og steger ca. 1 time.
Anrettes på sokkel, garneres med artiskokbunde, der afvekslende fyldes med asparges, ærter og glacerede karotter. I mellemrummene lægges buketter af blomkål. Saucen: Skyen, der sies, skummes og inddampes, jævnes med lidt Mel og serveres til. Hummer: Hummeren flækkes, lægges på en flad, ret bred, klar gelerand. Mellem stykkerne lægges en skefuld kaviar; i midten fyldes sellerisalat. Sellerisalat: Knoldene af 2-3 blegselleri skrælles, skæres i ganske tynde strimler, blandes med asparges og lægges i en marinade ca. 1 time, optages på en sigte og vendes derefter i en ret stiv mayonnaise. Retten garneres med citronskiver og kaviar. |
|
Opskriften er vist 8320 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne