Sennepsgravad sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Vand, eddike og salt koges sammen og sildene lægges i denne lage natten over. Tages op og duppes tørre. Kødsiderne drysses med en blanding af sukker, salt sennep og dild. Kødsiderne lægges mod hinanden, der lægges et let pres på og sildene stilles i køleskabet ved 2 grader C. Efter 24 timer, hvor sildene vendes 2-3 gange undervejs, hældes den væde fra, der er trængt ud af fisken, og silden serveres hel med sennepsdressingen, der er pisket grundigt sammen, så det ikke skiller.
|
|
Opskriften er vist 9575 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne