Rollmops i Malabar peber
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Fileterne kan eventuelt deles på langs hvis de er store. Kødsiden drysses med hakket løg og salt og Malabar peber og rulles.
Rullerne stilles i bunden af en gryde, så de holder hinanden stående fast. Lagen koges sammen i en anden gryde og hældes over. Gryden opvarmes forsigtigt, til lagen lige når under kogepunktet, hvorefter gryden tages af varmen. Sildene køler af i lagen og serveres kolde.
|
|
Opskriften er vist 9351 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne