Røgede sildeæg
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Kog mindst 1 æg pr. person og giv dem 10 min. Del æggene og tag blommen ud. Rens de røgede sild og mos dem. Rør sildemassen godt sammen med æggeblommerne og mayonnaisen. Krydr med salt og peber. Kom det tilbage i de hårdkogte æggehvider og pynt med en kvist frisk dild.
|
|
Opskriften er vist 8638 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne