Portersild

Portersild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.ferske sildefileter
 
 Kogelage:
3 tsk.salt
4 dl.porter
1 spsk.knust allehånde
1 spsk.knust peber
10 knuste kryddernelliker
1 stort hakket rødløg
 
 Marinering:
1.5 dl.afkølet kogelage
2 dl.eddike
1.5 dl.sukker
 
Opskrift:
Klip rygfinnen af sildene og rul dem sammen. Læg dem tæt i en pande, så de holder på hinanden. Bland kogelagen og hæld den over. Lad sildene simre 5-6 min., til de er møre, kan også gøres i mikroovn på 4 minutter ved omkring 420 watt. Hæld væden fra, men gem 1½ dl. Drys allehånde, peber og nelliker over sildene og køl dem af. Drys løgene over. Rør kogelage, eddike og sukker sammen, til sukkeret er opløst og hæld det over sildene. Lad dem stå køligt 1 døgn, så krydringen kan sætte sig.





karakterer:
Opskriften er vist 9902 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu