Portersild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Klip rygfinnen af sildene og rul dem sammen. Læg dem tæt i en pande, så de holder på hinanden. Bland kogelagen og hæld den over. Lad sildene simre 5-6 min., til de er møre, kan også gøres i mikroovn på 4 minutter ved omkring 420 watt. Hæld væden fra, men gem 1½ dl.
Drys allehånde, peber og nelliker over sildene og køl dem af. Drys løgene over. Rør kogelage, eddike og sukker sammen, til sukkeret er opløst og hæld det over sildene. Lad dem stå køligt 1 døgn, så krydringen kan sætte sig.
|
|
Opskriften er vist 9965 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne