Nystegt sild på knækbrød
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vend sildene i hvedemel, sammenpisket æg og derefter i rugmel. Steg sildene et par minutter på hver side i brunet smør ved høj varme. Den skal blive brun og sprød. Server på knækbrød med peberrodssalsa både over og under fisken.
Peberrodssalsa: Bland og smag til med salt og peber og server straks. |
|
Opskriften er vist 16652 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne